Project Description

Vi är stolta att använda Solution by Victus i våra ansiktsbehandlingar.
Victus har tagit fram 4 st olika rena syror för ansiktsbehandlingar.
Det unika är att hudterapeuten själv kombinerar de olika syrorna för att optimera resultatet för det individuella hudtillståndet.
Vad är en Kemisk peeling?
Med hjälp av olika syror som appliceras på huden så får huden ett lyft i samband med att det yttersta hudlagret avlägsnas. I samband med att de döda hudcellerna avlägsnas stimuleras nybildningen av hudceller. Ju äldre man blir desto långsammare förnyas cellerna. En kemisk peeling kan utföras på ansikte, hals, nacke, bröst, händer samt armar och ben.
Resultat
Det man vill åstadkomma med en kemisk peeling är en förbättring samt ”föryngring” av huden. Efter en behandling blir huden lenare och dess porer drar ihop sig. Även vissa mindre och ytliga rynkor liksom pigment-förändringar kan försvinna efter behandlingen. Slutresultatet blir att huden får ett fräschare, slätare och yngre utseende. Många beskriver resultatet som att huden blir slät och får ny lyster.
Hudförbättringar
För en lätt uppfräschning kan du absolut göra enstaka behandlingar. Flera av våra kunder kommer regelbundet var sjätte, var åttonde vecka för en kemisk peeling för att känna sig fräschare och jämnare i huden. De som har ett specifikt önskemål, kanske enligt listan här nedanför kommer oftare och gör 4-5 behandlingar inom en kortare period för att se tydligare resultat. Då rekommenderas en boknings-intervall om 10-14 dagar mellan varje tillfälle.
Med kemisk peeling kan man förbättra:
Acne och acneärr
Åldersfläckar och solfläckar
Fina linjer och rynkor
Fräknar
Ojämn hud-pigmentering
Grov hud och fjällande hud
Ärr
Solskadad hud
Torr hud
Våra syror
Våra syror från Solution by Victus är unika i sitt slag då de är rena och inte förblandade. Detta innebär att våra hudterapeuter själva blandar dem sinsemellan för att skräddarsy efter hudtyp och önskemål om resultat.
Mandelic Peel – är bland annat antibakteriell, effektiv på akne vid känslig hud, pormaskar och hjälper till att jämna ut hudtonen.
Salisylic Peel – lämplig för fetare hy och hy med stora porer. Har antiinflammatoriska egenskaper som gör den effektiv mot akne och oren hy.
Glycolic Peel – motverkar bla torr och narig hud, minskar små linjer, avlägsnar döda hudceller och stimulerar cellförnyelse och produktionen av elastin och kollagen.
Lactic Peel – Mjölksyra som är lämplig för att behandla bland annat ålderstecken, pigmenteringar och fuktfattig hud.
Efter behandlingen:
I bland kan huden bli lite röd och aningen irriterad men det är i så fall bara en naturlig reaktion. Viktigt att komma ihåg är att huden blir mycket känslig för solljus närmaste tiden efter behandlingen och därför rekommenderas alltid solskyddskräm minst en vecka efter behandling även om det inte är ”gassande” solsken ute.
Välkommen!

FLER BEHANDLINGAR