Behandling: HIFU

Microson HIFU är en kraftfull behandling som stimulerar kollagen, elastin och muskulatur för att producera nya starkare fibrer. Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud (HIFU) är ett icke kirurgiskt lyft för att strama åt lös hud i ansikte och kropp eller reducera fett.

Det är viktigt med en konsultation för att säkerställa att kunden är mottaglig för behandlingen och inte har sjukdomar som hindrar. Är du osäker om denna behandling är för dig är du välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.

Du ska vara frisk. Innan behandlingen får du inte ta filler, botox, alkohol och blodförtunnande mediciner, kaffe eller andra koffeinhaltiga drycker. Känsliga personer kan ta smärtlindring (paracetamol) ca 30-60 minuter före behandling. Vissa patienter kan uppleva en viss smärta. Terapeuten arbetar med dig för att göra upplevelsen så bekväm som möjligt.

De flesta personer behöver en enda behandling för att strama åt huden på ansiktet, dock beror detta på ålder och hudens tillstånd. I vissa fall om huden är väldigt lös kan en behandling upprepas efter minst 4-6 månader. Din kropp kommer att fortsätta producera friskt kollagen under ett år. Sedan är det möjligt att göra behandling för underhåll 1-2 gånger per år.

Rodnaden och svullnaden som kan uppkomma går över under några timmar ibland några dagar. Man kan känna en molande värk i områden med ben som håller i sig i ca 30min, men i vissa fall i ett par veckor. En ömhet vid tryck kan kännas av i några veckor.

Det första resultatet kan upplevas direkt efter behandlingen och huden känns genast stramare, men kollagen och elastinproduktionen pågår upp till 6 månader. Efter ca 4-6 månader kan man se det slutgiltiga resultatet.

Indikationer för behandling:

  • Lös hud
  • Rynkig hud
  • Tunn, torr hud
  • Fina linjer och rynkor
  • Fettdepåer

Resultatet varierar och beror på ålder, diet etc. Normalt håller resultatet minst ett år.

Åldersgräns: 18 år.

Välkommen!