Behandling: IPL - Hudföryngring

Cellox-teknologin är en utveckling av IPL-teknologin. Med en svepande rörelse bygger man successivt upp värmen i huden genom ett kontinuerligt pulsande ljus med högre styrka i varje puls. 

Denna metod gör inte bara behandlingen snabbare och mer effektiv utan minimerar dessutom risken för pigment förändringar och brännskador, samtidigt som man uppnår bättre resultat. Cellox 20 kan användas även på mörkare hudtyper (upp till hudtyp 6).

Behandlingen går till så att ljuset passerar översta hudlagret, utan att påverka eller skada detta. Sedan absorberas det av huden. Efter varje behandling känns huden mjukare och får en jämnare ton. Kollagen-halten och elasticiteten ökar. Din hud blir slätare och får ett ungdomligare utseende.

IPL förbättrar åldersförändringar, fina acneärr och rodnader efter acneärr samt reducerar grova porer och fina linjer. Hudens nybildning av kollagen stimuleras och hudens åldrande motverkas, och ger en finare hy.

En riktig ”askunge-behandling” med synliga resultat redan efter en behandling.

För ännu tydligare och mer långvariga resultat eller för den som vill ha hjälp med ett ”specifikt problem” rekommenderar vi en kur om 3-6 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum.

Åldersgräns: 18 år.

Välkommen!