Behandling: NBE 1000

NBE 1000 är en världsnyhet som öppnar en helt ny värld av möjligheter. Behandling  kräver inte några kirurgiska ingrepp utan är en mycket skonsam och behaglig metod med radiofrekvens som ger en ljuvlig massage som ger en vällustkänsla.

NBE 1000 är ett mycket exklusivt elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna med hjälp av radiofrekventa vågor som sätter kroppens celler i biologisk stress. Detta gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler som annars fungerar som en naturlig barriär och hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. Med NBE 1000 kan man försäkra sig om att de aktiva substanserna i behandlingsprodukterna verkligen når det undre hudlagret som är rikt på både kollagen (som gör huden hållfast) och elastin (som gör huden slät, stram och elastisk).

NBE 1000 har utvecklats under 15 år inom medicinska behandlingar och påvisat enastående resultat. Fördelarna med att använda ett elektromagnetiskt system framför andra transdermala (genom huden) tekniker är dels att det inte förekommer någon elektrisk kontakt med patienten och att det inte finns risker för kemiska brännskador, muskulär fasciculation, smärta eller inflammation. Behandling med Nannic NBE 1000 sker med mycket hög säkerhet och riskerna för brännskador eller andra behandlingsskador är obefintliga.

Behandlingsområden:

  • Hudföryngring
  • Rosacea och couperoser
  • Akne
  • Rynkreducering
  • Ödemreducering
  • Slapp hud
  • Striae och ärr
  • Hud som saknar lyster

I behandlingen ingår rengöring, mild peeling, behandling med NBE-maskinen och specialanpassat serum som slussas ned i huden samt avslutande peel-off algmask med C-vitamin som återfuktar och ger huden näring.

Drick gärna ordentligt med vatten dygnet innan behandling och få en god natts sömn för bästa resultat.

Kur om 10 behandlingar: 12 325:- (ord. 14 500:-).
Kur om 5 behandlingar 6 525:- (ord. 7 250:-)

Kur görs med 3-4 dagars mellanrum (max 14 dagar emellan)

Åldersgräns: 18 år.

Välkommen!