Varumärken

Esse Skincare

Esse Skincare är ett Sydafrikanskt företag som arbetar efter etiska regler.

Det började som ett ekologiskt märke men utvecklades snart till en av de första märkena att arbeta med probiotika i sina produkter.

Esse Skincare är vegansk och produkterna eller ingredienserna testas aldrig på djur.
De ingredienser som odlas gör det ofta i kvinnokooperativ, men många ingredienser plockad även vilt på den afrikanska landsbygden.

Företaget är ekologiskt certifierade av Ecocert, veganmärkta av Vegan Society, rättvisemärkta av Phytotrade Africa och ackrediterade av djurrättsorganisationen PETA.
Alla produkter i hudvårdsserien förpackas i återvinningsbara och nedbrytbara förpackningar i enlighet med Ecocerts krav.

Probiotika kan förändra hudens biologiska mångfald och se till att det blir starkt nog att stå emot attacker från patogener (onda mikrober). Detta kommer att sakta ner hudens åldrandeprocess och minska uppkomsten av inflammationer.

Esse applicerar goda mikrober på huden och matar specifikt utvalda arter med prebiotika (mat för goda mikrober).

De använder milda konserveringsmedel och biologiskt nedbrytningsbara ingredienser. Samtliga produkter har ett pH värde som ligger på mellan 4 och 5.

M.Picaut

M.Picaut är ett Svenskt, ekologiskt märke med tillverkning i Dalarna.

Grundaren Mette Picaut är utbildad sjuksköterska och accupunktör. Hon började redan som liten intressera sig för örter och har skapat ett märke där man med stor noggrannhet väljer ingredienser som är både verksamma och hållbara.

Produkterna är parfymfria och ej testade på djur.

 

Nannic

RESULTATINRIKTADE PRODUKTER BASERADE PÅ VETENSKAP.

Genom mångårig forskning har Nannic utvecklat en banbrytande bioaktiv hudvårdsserie med några av de mest effektiva och resultatinriktade produkterna som finns på marknaden idag.

Med den senaste teknologin och djup kunskap om vår mänskliga metabolism, kombinerar Nannic naturligt kraftfulla ingredienser för att utveckla optimala hudvårdsprodukter som bromsar hudens åldrande.

Nannic bioaktiv hudvård är en komplett hudvårdsserie med skonsam rengöring, högkoncentrerade aktiva serum och revolutionerande serum-in-cream produkter som rekommenderas för alla hudtyper, även för känslig hud.

Produkterna är dermatologiskt testade och har medicinsk bevisade effekter samt består huvudsakligen av växtbaserade ingredienser. Produkterna från Nannic är tillverkade med produktionsmetoder som främjar en hållbar utveckling och värnar om miljön.

XLASH Cosmetics

XLash fransserum är ett av de mest populära på marknaden.

Studier visare att 3-4 veckors daglig användning förbättrar märkbart fransarnas tjocklek och kvalitet.

Många kunder vittnar om både längre och fylligare fransar.

Vem vill inte ha naturligt långa fransar och slippa mascaran?

XLash har även andra fina produkter såsom Brynserum, Gel patches för mörka ringar och fina linjer under ögonen, Mascara, Eyeliner, Bryngel, Lip plumping malm och Lip balm, mm.

Michel Design Works

Michel Design Works är ett märke från USA med endast naturliga ingredienser.

Välj mellan underbart lena och väldoftande produkter för ditt hem.

Skumtvålarna är våra kunders favoriter då de är silkesmjuka och miljövänliga då det går åt mindre vatten vid handtvätt.

Skumtvålarna och hand & bodylotion innehåller Sheasmör från Sheanöten som är återfuktande och välgörande.

De lyxiga ljusen består av sojavax från sojabönan. Det är ca 40h brinntid på ett ljus.

Produkter innehåller inte parabener.

Dessa produkter är perfekta när du vill ge bort en uppskattad present.